Llámanos

972 52 51 47

¿Quiénes somos?

Una empresa con 35 años de dilatada experiencia ofreciendo productos de alta calidad a nuestros clientes. Expertos en: impermeabilizaciones y poliurea, microcemento, el tratamientos de todo tipo de pavimentos, acabados protectores para madera,... Realizamos obras para ayuntamientos, colegios, campings, hoteles, náutica, comunidades de propietarios y particulares.Welaan S.A. va iniciar la seva activitat en els anys 80 amb l'objecte de proveir principalment al sector de la construcció d'additius i productes químics per al desenvolupament de les seves obres. La combinació de productes d'altíssima qualitat i assistència tècnica contínua, es va traduir en un vertiginós creixement de l'empresa, aconseguint quotes molt elevades en el sector.

Sent fidels sobretot en assegurar les màximes garanties de qualitat dels nostres productes, i conservant el saber fer que ens caracteritza.
35 anys en el sector químic ens avalen com experts en impermeabilitzacions, microciment, paviments, tractaments protectors per a fusta, compactació de paviments drenants, pintures d'alta qualitat ...

Tots els productes fabricats a la nostra planta segueixen un rigorós control de qualitat i traçabilitat. Seguint un sistema de funcionament de l'empresa, des de l'aprovisionament de matèries primeres, fabricació, fins a l'envasament i lliurament al client.

Pilars bàsics: altíssima qualitat, compromesos amb el medi ambient, innovació constant i assistència personalitzada al client.

El nostre principal objectiu és seguir aportant solucions als nous reptes del mercat, adaptant-nos als nous temps i a cada client, sense faltar a la nostra màxima, la qualitat.